Artofevents Slider Page

Fine art weddings

Verloofd?

Zie je het feest van je dromen al helemaal tot leven komen ...?
Is het besef er al dat je bruiloft de mooiste dag van je leven hoort te worden?
Wil je vooral zorgeloos genieten? 
Art of events biedt de oplossing...
Daar we zelf beschikken over een ruim aanbod aan meubilair en een eigen atelier waarin bloemen gemaakt worden kunnen we effectief de sfeer creëren die jij voor ogen hebt.

Concept weddingplanner.

Art of Events biedt een uniek ‘ Full service pakket ‘ aan waarin we het feest van je dromen niet alleen organiseren en plannen maar ook effectief tot leven brengen. 

 

Van schets tot event.

Ons team werkt uiterst visueel, want sfeer creëer je nu eenmaal met de  juiste bloemen, kaarsen, moodboards, het juiste meubilair & sfeermakers. Vandaar dat we steeds starten met het schetsen van jouw verhaal.

 

Sfeer & styling 

Voor ons is sfeer een kernwoord. Het is van belang dat jullie feest ‘ persoonlijk’ wordt! Deze sfeerschepping ( men noemt het ook wel eens magie ) gebeurt in ons eigen atelier ... 
Hier ontwerpen we jullie feest, maken we ons bloemwerk, stockeren en onderhouden we onze meubels.

 

 

Service pakket

Zowel voor jullie gasten als voor je eigen ‘gemoedsrust’ is het fijn om 1 coördinator te hebben, kortom 1 aanspreekpunt. 

Men noemt ons vaak ‘ story tellers’ omdat we jullie ‘ love story’ vertellen en tot leven brengen. 
Bij een mooi verhaal hoort een goede ‘ verteller’ een regisseur als het ware ,iemand die het feest implementeert zoals in jouw dromen. Iemand die de catering en of locatie laat blenden met de sfeer en decoratie. 

Koppels die kiezen voor het ‘ Full service pakket ‘ krijgen een lange lijst met ‘service items’ die ter beschikking worden gesteld. Daarenboven blijft de weddingplanner tijdens het hele gebeuren mee coördineren.